Επαγγελματικές κάρτες

Στο iektiposeis αναλαμβάνουμε την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών σε φθηνές τιμές.

Δείτε την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών τιμές και ότι άλλο χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Οι εκτυπώσεις σας μπορούν να τυπωθούν σε φουλ χρώμα σε μια όψη μόνο, με φουλ χρώμα και ασπρόμαυρη την πίσω όψη ή σε φουλ χρώμα και στις δύο όψεις.

Όλες οι επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη προστασία και καλύτερη υφή.

Προαιρετικά μπορεί να πλαστικοποιηθεί και η λευκή όψη για καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να γνωρίζεται

Μια επαγγελματική κάρτα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε καλού σχεδίου μάρκετινγκ. Συγκριτικά με το μέγεθος και το κόστος τους, είναι ίσως το πιο ισχυρό μέσω marketing. Φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε από την επαγγελματική σας κάρτα να λέει όλη την ιστορία για την εταιρεία σας. Αυτό που πρέπει να περιμένετε να κάνει είναι να παρουσιάσει μια επαγγελματική εικόνα που οι άνθρωποι θα θυμούνται. Μια επαγγελματική κάρτα πρέπει να μπορεί να κάνει την πρώτη εικόνα του πελάτη από την εταιρεία σας. Στην πραγματικότητα, αυτή η μικρή κάρτα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση όσο και η προσωπική σας εμφάνιση – το κοστούμι που φοράτε ή το χαρτοφύλακα που μεταφέρετε.

Επιλέξτε ένα στυλ κάρτας που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας, το αντικείμενο της δουλειάς σας και φυσικά το προσωπικό σας στυλ. Εάν είστε μηχανικός του οποίου η ειδικότητα μετατρέπει τα παλιά κτίρια σε ωραία και μοντέρνα διαμερίσματα, μια τυπική, ασπρόμαυρη χαραγμένη κάρτα πιθανότατα θα πέσει στο κενό. Όταν σχεδιάζετε ένα σχέδιο, ξεκινήστε με το στυλ που υποστηρίζει καλύτερα την εικόνα της επιχείρησης που θέλετε να προβάλλετε. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, εδώ είναι πέντε διαφορετικά στυλ καρτών για να εξετάσετε:

Βασικές κάρτες. Μια βασική κάρτα εκτυπώνεται συνήθως με μαύρο μελάνι σε απλό λευκό ή κρεμ. Αυτό είναι ένα καλό στυλ για να επιλέξετε πότε η χρησιμότητα είναι το μόνο που χρειάζεστε. Είναι μια προσέγγιση που μπορεί να απευθυνθεί σε πελάτες με προοπτικές που δεν θα εντυπωσιαστούν από φανταχτερά χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν ακριβώς τα πράγματα όπως είναι”. Ο σχεδιασμός είναι απλός και οι πληροφορίες είναι σαφείς και συνοπτικές.

Κάρτες εικόνων. Έχοντας το πρόσωπό σας στην κάρτα σας – είτε πρόκειται για φωτογραφία, σχέδιο είτε για καρικατούρα – βοηθάει μια επαφή να σας θυμάται την επόμενη φορά που σας βλέπει. Εικόνες που αντιπροσωπεύουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή ένα όφελος που παρέχει η επιχείρησή σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε την επιχείρησή σας καλύτερα από χίλιες λέξεις.

Ομοιόμορφες κάρτες. Ορισμένες κάρτες διακρίνονται όχι τόσο από το πώς φαίνονται όσο και από το πώς τις αισθάνονται. Μπορούν να χρησιμοποιούν μη τυπικά υλικά, όπως μέταλλο ή ξύλο, ή να έχουν ασυνήθιστα σχήματα, άκρες, πτυχές ή ανάγλυφα. Για ορισμένες επιχειρήσεις, αυτή η πιο ασυνήθιστη κάρτα μπορεί να αξίζει την τιμή.

Κάρτες πολλαπλών χρήσεων. Μια κάρτα μπορεί να κάνει περισσότερα από ό, τι προωθεί το όνομα και την επιχείρησή σας – μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως κουπόνι έκπτωσης, υπενθύμιση ραντεβού ή κάποια άλλη λειτουργία. Μπορεί επίσης να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ο μέσος άνθρωπος. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο μπορεί να περιλαμβάνει έναν χάρτη στο πίσω μέρος της κάρτας του για όλους τους επισκέπτες που περπατούν γύρω από την περιοχή. Μια κάρτα οποιουδήποτε τύπου μπορεί να γίνει πολλαπλής χρήσης προσθέτοντας οποιοδήποτε από αυτά τα είδη των χαρακτηριστικών.

Τώρα είναι ώρα να παραγγείλετε

Μόλις εγκαταστήσετε μια βασική ιδέα για την επαγγελματική σας κάρτα, ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε στον εκτυπωτή. Υπάρχουν τέσσερις βασικές παραμέτρους κατά την παραγγελία επαγγελματικών καρτών:

Βάρος: Οι περισσότερες επαγγελματικές κάρτες εκτυπώνονται σε χαρτί velvet 350gr .

Φινίρισμα: Από τα τρία διαθέσιμα γυαλιστερό, ματ, σαγρέ φινίρισμα είναι το πιο δημοφιλές.

Χρώμα: Αυτή τη στιγμή κυριαρχούν οι κάρτες δύο χρωμάτων, αλλά μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα.

Ποσότητα: Γενικά, προτιμήστε περισσότερες από 1000τεμ γιατί το κόστος μπορεί να είναι το ίδιο για 500 ή για 1000

Σχεδιασμός

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και αφήστε την δημιουργικότητα σας να σας οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια τελική συμβουλή

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε απαραίτητα στην κάρτα σας? Αυτό σημαίνει το όνομά σας, τον τίτλο, το όνομα της εταιρείας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την τοποθεσία Web. Εάν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας μετά την παραλαβή της κάρτας σας, είστε βέβαιοι ότι όλοι θέλουν να είναι σε θέση.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων